Nebuni se Aduna
Search
Welcome Fa-ti cont Prietene

Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 17
Tag Board


           Am si eu o intrebare :)  vreti un server ce cs ???? Pt oricine si oricand ???? Astept raspunsuri...
Views: 578 | Added by: nebuniseaduna | Date: 2008-12-19 | Comments (0)


         Am adaugat pe site o noua pag in care este numai muzica buna ;)) cred eu http://nebuniseaduna.ucoz.com/index/0-27 puteti sa ascultati melodia si sa o downloadati daca va place iar daca nu reveniti inapoi pe site ;)) :D
         Mai vreau sa bag multe pe acest site si sa vedem ce o sa iasa din el.

         Am nevoie de ajutor cu forumul daca se ofera cineva sa ma ajute cu forumul sa bage id k_andrei_k2002 in lista lui de mess. Accept orice ajutor.

         La soala nu s-a mai intamplat nimic tezele sunt mici ca in tot deauna dar acum am avut o surpriza si am avut toate tezele mai mari de 6 :)) a fost super :D
         Ne mai auzim :-h
Views: 635 | Added by: nebuniseaduna | Date: 2008-12-17 | Comments (0)


           Azi am adaugat pe site cateva reclame de la adsense :D . Daca sunteti si voi binevoitori sa imi dati si mie un click :D as fi incantat.  Multumesc mult.
Views: 611 | Added by: nebuniseaduna | Date: 2008-12-16 | Comments (0)

Convorbire ::))




By ZyZ

Attachments: Image 1 ·Image 2 ·Image 3 ·Image 4
Views: 843 | Added by: zyz | Date: 2008-12-13 | Comments (4)


Probleme mari :((

          Am mari probleme cu calculatorul si nu voi mai putea scrie ceva pana vineri :((.
          Mi-a dus licenta la windows :(( si acum trebuie sa imi instalez alt windows :((. Deci ziua de azi e pierduta ca si ziua de maine :((.

La scoala

          La scoala nu s-a mai intamplat nimic :|. Azi  am dat ultima teza la biologie :)) la care bine inteles ca am copiat pe rupte :)) din nefericire au fost si prinsi :| si " DomSoara de beologie " le-a trecut 2 in catalog cu rosu :| unde se trece teza ... Chiar daca pe uni ii vedea nu le zicea nimic iar pe alti cum ii vedea ca se intorc sau ceva de genu imediat ii pedepseste ... Asta nu e drept din punctul meu de vedere.
          
Ce asteptam

           Noi asteptam zapada :D >:).
           Mai asteptam medii mari la scala si multe altele ... :))

Thu ce mai faci???

           Tu ce mai faci??? Ce mai zici ??? Cum o duci ??? Si ce note ai la scoala ??? Cum stai cu serviciul ??? Ai noroc in dragoste ??? Sunt niste intrebari simpe la care trebuie sa raspunzi cu raspunsuri la fel de simple :) , este un fel de joc ;)


Views: 551 | Added by: zicoworld | Date: 2008-12-10 | Comments (0)


           Au venit tezele la Limba si Literatura Romana :)). Dupa o ora de chin defapt au fost 2 ore in care am dat teza, ne-am descurcat destul de bn. Adica sunt uimit pana si eu de aceste note ;)) dar poata a asa trebuia sa fie. Ne-am descurcat si cu invatatul si cu copiatul ... etc. Notele au inceput de la 4 a lui Zgaiba si au terminat cu 10 dar nu mai stiu cine l-a luat :)) nu i-am dat importanta :)). La mn a fost importanta nota mea care a fost 8 :) e destul de bn fata de anu trecut.

            Maine avem teza la biologie si nu am invatat nimic :)). Acum nuj ce sa fac sa invat sau sa fac fituicii :)). Eu cred ca aleg varianta a 2 :)). Colegii Maine copiam ??? Dati raspuns repede sa stiu ce sa fac ( fituici sau sa invat:)) )

            Pe la scoala nu s-a mai intamplat nimic... Popa isi ia ca intotdeauna "bataie" de la Andrei, Catalin, Alin si Chiar eu :)). Azi a fost coala la catedra profei de mate pt 10 asigurat la optional... Nu am vazut asa coada nici la pane pe vremea lui Ceausescu :)) dar asta este ;)).
             Pana maine ne mai auzim pe blog ;)  Si nu uitati ca fiecare dintre voi poata posta ceva ;).

Views: 552 | Added by: zicoworld | Date: 2008-12-09 | Comments (2)

         
          Azi a fost o zi mare de tot ;)). Am avut teza la info la care ma astept sa iau decat un 7 ca sa nu imi fac iluzii degeaba. Teza a fost destul de usoara dar nu ne-a ajuns timpul pt ca doamna Papa mai avea treaba si nu ne-a lasat decat o ora :|.     
           Dupa teza imediat fugi la casa studentilor si canta:)) am fost akolo de la 10 ca sa aflam ca intram dupa 12 :)). Vreau sa ii felicit pe colegii mei de la cor ;)) si sa le spun ca pozele vor aparea in curand ;)) pe blog ;). Am fost de belea ... parerea mea a fost ca noi adica coru nostru a cantat cel mai bn dar sa vedem cate pile au fost bagate si la acest concurs:)). In tara asta banul face orice ....  Asta este legea la romani. :|
           Azi a mai intrat pe site primul strain :)). Vreau sa ii spun ca siteul nu este tradus ( urmeaza a fi tradus in 2 limbi: 1 engleza ; 2 franceza ). Dar mai lucrez la acest aspect.

           
Daca aveti ceva de important de scris un concurs, un accident pe care l-ai vazut sau orice alt ceva fa-ti cont si posteazal pe blog sa il poata citii lumea asta ;)) care e curioasa. Pt cei care au poze super tari facute de ei sau gasite pe internet poate sa le puna in Photo Albums pt a fi votate si poate premiate. Si inca ceva de sfarsit ;)) Daca ai site poti sa il bag in directorul nostru web in Site Catalog.
Views: 551 | Added by: nebuniseaduna | Date: 2008-12-08 | Comments (0)

UN TANTRA TOTEM CHINEZESC ADUCĂTOR DE NOROC.

S-ar putea să nu crezi, dar te sfătuiesc s-o faci!
Citeşte tot ce e scris, s-ar putea să înveţi ceva!!!





UNU.

Dă-le oamenilor mai mult decât se aşteaptă şi fă-o în mod plăcut.





DOI.

Căsătoreşte-te cu un bărbat/o femeie cu care iţi place să şi vorbeşti. Cu înaintarea în vârsta, abilitatea de a conversa va fi mai importantă decât orice altceva.





TREI.

Nu crede tot ce auzi, nu cheltui tot ce ai şi nu dormi atât cât vrei.





PATRU.

Când spui “Te iubesc", aşa să fie.





CINCI.

Când spui “Îmi pare rău", priveşte persoana în ochi.





ŞASE.

Fii logodit pe puţin şase luni înainte de căsătorie.





ŞAPTE.

Crede în dragostea la prima vedere.






ade dulcik: OPT.

Să nu râzi niciodată de visele cuiva. Oamenii care nu au vise nu au prea multe.





NOUĂ.

Iubeşte adânc şi cu pasiune. S-ar putea să te rănesti, dar e singura cale de a trăi o viaţă completă.





ZECE.

În neînţelegeri, luptă corect. Te rog, nu insulta.





UNSPREZECE.

Nu judeca oamenii după rudele lor.





DOISPREZECE.

Vorbeşte încet dar gândeşte repede.





TREISPREZECE.

Când cineva îţi pune o întrebare şi nu vrei să răspunzi, zâmbeşte şi întreabă “De ce vrei să ştii?”





PAISPREZECE.

Aminteşte-ţi că marea dragoste şi marile realizări presupun mari riscuri.





CINCISPREZECE.

Spune “fii binecuvântat" când auzi pe cineva strănutând.





ŞAISPREZECE.

Când pierzi, nu-ţi pierde învăţătura
ade dulcik: ŞAPTESPREZECE.

Aminteşte-ţi cei trei R:

Respect pentru tine;

Respect pentru alţii;

Responsabilitate în acţiunile tale.






OPTSPREZECE.

Nu lăsa o mică dispută să strice o mare prietenie.





NOUĂSPREZECE.

Când ai realizat că ai făcut o greşeală, fă imediat paşii necesari corectării ei.





DOUĂZECI.

Zâmbeşte când răspunzi la telefon.
Cel care te-a apelat va auzi asta în vocea ta.





DOUĂZECI ŞI UNU.

Stai un timp singur.





Acum, iată partea distractivă!

Acest tantra totem ţi-a fost trimis pentru noroc. A fost până acum în jurul lumii de zece ori. Vei avea noroc în patru zile de la predarea mai departe a acestui tantra totem. Trimite cópii celor care crezi că au nevoie dar nu trimite bani, căci soarta nu are pret...
Views: 1779 | Added by: zicoworld | Date: 2008-12-06 | Comments (3)



       Ce va adus Mos Nicolae copii? Ca tare sunt curios ;)) 


       Mie mi-a adus o plasa de dulciuri si un Tricou nou ;)), Asa pt iarna:)). Acum astept sa vina Mos Craciun pe la mine. Chiar daca nu am fost eu cuminte sper sa imi aduca cate ceva macar ca Mos Nicolae;)).

        Voua ce vreti sa va aduca Mos Craciun?


        Sa vedem cine are cele mai multe cadouri de la Mos Nicolae :)

Views: 634 | Added by: zicoworld | Date: 2008-12-06 | Comments (3)

Copii si cei sub 16 ani au voie sa se uite doar cu acordul parintilor, asa ca daca esti copil intreab-o pe mama ta si sa vezi daca ai voie sa te uiti la oamenii prosti si batuti in cap... Acest videoclip are multe injuraturi :)). Nu suntem noi cei care au filmat si se vede mai prost doar este filmat de un prost.

Commenturi la film:

*Sabie de la pufuleti cu surprize. Omu e paranormal ca suna "masinili", primeste buzz de la leptop, se preface ca vb la telefon.

*ba tarane..dute ma si spala-te ca puti naiba...ba distrusule..bagati ma mintile in cap si lasa tu astea cu smecheria ca te pun altii in cur ma..esti prea distrus pt mileniu asta..si nu te mai lega de mamele astota ca poate te incurca vreunu de nu mai ai nici cu ce sa vorbesti apoi..lasa-te de meserii din astea

*whisky de oameni jmecheri ? se gaseste de vanzare ca vreau si eu o sticla =)) sa ti-o sparg in cap nu de alta !

*baaaaa cocalarule marsi ma de aici cioara neagra ..... daca vrei sa fii smecher filmeaza-te cand te arunci dupa blok si sa te arunci cu tot cu laptop taranuleeeeeeeeeeee

*auzi ba..da c mata t pune s pui asa videoclipuri p you tube care nu are treaba cu c pui u...te faci singur d cacat...c vroiai s demonstrezi cu asta defapt?k sti s faci videoclipuri cu webu si sti s le postezi p you tube...bravo mah..a invatzat si tiganu ceva...nu ami injura u p nimeni d mama mai bine baga-ti mintile in cap si lasa prostiile k chiar nu-ti sta bine....

*bai panarama de om ce esti :)))))date dreaq k te faci de kkt nici nu stii sa vorbesti...duten pula mea de ratat nam putut sa vad om mai ratat si distrus k tn....bagamias pulan neamu mati de tzigan borat

*" Cel mai prost tigan in viata " bun titlu

*super tare :))! nu va mai luati de el ca e prea jmecher :| , plm, are si laptot (ultima creatzie) + antivirus , si mai e si haker si va taie dak vrea :|!

*Ba da proasta-i ma-ta cocalar imputit tu cioara cacata in cap de dobitoc nativ dc wiskeyu ala e din 1807 inainte de hristos ca prost mai esti

*te bate limba romana fututzi mortzii matii voi si in africa atzi fi marginalizatzi ma!
iti e cam foame asa cioara infecta!
hai iesi la cersit pe strazi si la furat bai sclavule!
muritziiiiiiiiiii muritziiiiiiiiii ciori infecte nu va mai suport!

*k sa vine sa`i bagam ce retardat
coaie ce as face eu la tigani nici hitler sau antonescu nu ar fi facut! futuva mortzii in gat!
as vrea sa va dau foc in plm si sa va impusc in cap la zid! fmmm de tigani infectzi spurcatzi
va dadeam vacante in Etiopia pt toata viatza!

*are laptop si are si antivirus..

e tare ba mai radem si noi!!!

*sabie furata de la mormantu lu mata

*Fututi familia mati de sarac bagameas pula-n toti mortii mati cu laptopu mati ! A dat tehnologia peste tine fututi mortii mati de indian spurcat ca e plina tara de voi futuva rasa-n gura de bashiti futu-ti hacåru mati si sa-mi bag pula-n mata ca daca erai din constanta te mutam bagameas pula-n mortii mati de sarac . Uita-te mai intai la aspectul din jurul tau si in cocina pe care o numesti casa ! Si invata Limba Romana in mortii mati de stricat ! Pacat ca nu mai traieste Antonescu . MUIE!

*sabia lui stefan cel mare :))) doamneeeeee ce idiot !
bah sa stii ca sabia aia e intr-un muzeu din Turcia tarane..
ba cat poti sa minti tipic tiganesc...

*lectop cu windowsu 98 pe el :)) esti vai de pula ta bai asta terminatule vai de mortii tai

*leptop frate ultima creatzie =))))))=)))) futute in gura de futincurixi in gat in gura ta ma muie:))) esti varza

Mai multe detalii despre idioti ca asta gasiti pe YOUTUBE :)) Asta nu e o reclama :))

Views: 812 | Added by: zyz | Date: 2008-12-05 | Comments (0)

« 1 2 3 4 »
Calendar
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Site friends
free counters
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0