Nebuni se Aduna
Search
Welcome Fa-ti cont Prietene

Site menu
Our poll
Ce sport va place?
Total of answers: 15
Tag Board


       Azi 4 decembrie am avut a doua teza si sa va spun una destul de usoara:D. Lucrarea a fost data pe 2 numere:
              - Nr 1 a avut "Relatia dintre doua personaje ale unei nuvele studiate la clasa"
              - Nr 2 a avut "Demonstraza ca Harap-Alb este un Basm"

        Eu am fost Nr 1 si ma bucur ca de emoti am uitat basmul :| dar nu mai cont :)). Nici cu caracterizarile nu ma prea pricep dar asta este:)).

        Colegi vreau si eu sa stiu ce ati facut la teza si app pt astia de la 10 B noroc maine la teza ;)).

        Pe la scoala nu s-a mai intamplat nimic ... Tot Bociu il bate pe Popa, Tot Catalin isi ia plame de la Mita ca il bate pe Popa etc :))
 
         Denisa a fost astazi la radio oltenia si a cantat o melodie pt public ;)) cine vrea sa o auda cantand sa asculte radio oltenia craiova joi la ora 8:30 ;)).

         Maine avem istoria si iar luam note mici:)) inca un 3 pt colectia mea :))... In rest totul bine :) :D
Views: 559 | Added by: zicoworld | Date: 2008-12-04 | Comments (0)



      A fost super tare in excursie chit ca una am facut pana acum dar si asta a fost mijto :D. Sa va povestesc pe scurt ce s-a intamplat :D.

      Pe drum totul a fost super tare ... putina plictiseala la inceput dar dupaia am inceput sa ne distram;). Am fost cu trenul si ne-am plimbat si cu autocarul :)). Cand am ajuns in vilutza noastra am cautat ce-a mai mica camera cu cele mai putine paturi. Am nimerit o camera mica cu 4 paturi care a fost cea mai bine incalzita. A fost facut focul in soba cand am ajuns akolo si de atunci soba a stat calda 3 zile:)) creca si akum e calda daca ne ducem :)) :D. Ne-am despachetat bagajele si dupa cateva minute a inceput distractia :)) .... carti de joc, sucuri , remi toate erau fara sa lipseasca nimic:D. Am fost pe partie unde ar fi trebuit sa se schieze ... dar in loc de zapada am gasit iarba :)))))) akum nha ce sa facem si noi ne-am intors la cabana :|. Ne-am mai batut si cu zapada ... am fost si frecat dar cel mai mult au suferit fetele :)) au luat zapada la bord:D. Cel mai frumos a fost cand s-a luat curentul :)) am jucat carti la lumina telefonului :)) din pacate a venit exact cand am ajuns la cantina unde ne-a asteptat o masa ca in povesti cu lumanarici din alea mari , mari de tot :) era o masa foarte romantica, dar a venit curentul si s-a dus totul:((.
     Mha ce sa mai zic a fost foarte frumos si ne-am distrat toti :D

Cine vrea pozele din excursie le gaseste aici pe cele de la mn
                                                           aici pe cele de la Catalin

Views: 629 | Added by: nebuniseaduna | Date: 2008-12-01 | Comments (0)



       Colegii Maine avem o zi mare si grea;)) pe drum sa aveti grija app vreau sa iau si eu vin fiert la mn ne lasa diriga? In sfarsit sper sa fie bn si sa ne distram.
       O sa fie nasol ca maine ne ducem la scoala chiar si pt 3 ore :(( mie unu nu imi place acesta idee deloc X-( dar noua directoare zice ceva macar pt o zi sa facem si noi ce zice :)) :ras:
       Colegii va urez sa va distrati si sa fiti fericiti maine ;))

Views: 604 | Added by: zicoworld | Date: 2008-11-27 | Comments (6)



      Azi (2008-11-21) am fost la un concurs de descoperire a noi talente, un concurs numit Oltenia Star. Vreau sa va zic ca acest concurs a fost aranjat in defavoarea noastra ceea ce nu prea mi-a convenit. Si cu toate astea am obtinut niste locuri bune care vor fi afisate mai jos.
      Acum va povestesc in lux de amanunte cum a fost toata faza:

      Primul care a intrat pe scena de la noi din Odobleja a fost Geamanul Ionut :D ... Acum ce i-au facut CD -ului lui Ionut numai ei stiu. Ionut a intrat pe scena a stat cam un minut pt ca nu ii mai pornea muzica. Pana au bagat astia CD cu negativul lui Ionut pe un amarat de laptop a fost un chin. Dupa ce l-au bagat i-au dat drumul sa mearga ... canta ce canta pana se aude cand mai incet cand mai tare si tot asa cam 20 de secunde. Ionut nu stia ce se intampla si s-a oprit din cantat. Dupa alte 20 de secunde nu mai umbla la negativ si se aude bn, dar trecuse deja un sfert din melodie ... risipa de talent. Sa va mai spun scuza cu care au venit? Hai totusi sa va spun: Ei au zis asa si citez:D "a sarit CD" :)) acum a sarit gardul ce draq a sarit ( scuzati expresia ) ca nu cred eu ca din laptop sar cd ca din casetofon din ala vechi :)) aaa si inca ceva cum sarea CD si revenea tot unde ramanea cand a sarit ca eu stiam din cultura mea generala ca daca un CD sare cum au spus ei melodia se intrerupe nu continua :| dar sa trecem mai departe. Apropo im laptop are cum sa sara un CD ca poate eu sunt de la tara si nu stiu???
      Asta e primul caz. Acum e intrebarea intrebatoare a fost sau nu aranjat???

      Ajungem la Tacu Denisa. A cantat muzica populara. Intra pe scena cu emoti ca oricine altcineva si incepe sa cante :D. Canta intai o doina si anume doina Miorita, o canta foarte frumos :D. Ia putina pauza de cateva secunde si apoi cere sa i se puna negativul pt melodia "Sunt o fata frumusica". Ii pun cei de la butoane negativul si incepe sa cante dupa nici 30 de secunde negativul se opreste :(. Ghiciti de ce? Pt ca juriul nu mai vrea sa se cante melodiile cu negativul ci sa se cante live adica fara :| si asta la melodia Denisei :( In sfarsit incepe Denisa sa o cante fara negativ dar oricum nu e acelasi lucru ce negativ si fara:|.
      Acesta este cazul al treilea. Deci va pun aceeasi intrebare dupa ce ati citit si cazul asta a fost sau nu aranjat concursul???

      Si acum ultima concurenta care a dost Alexandra din Electroputere. Canta muzica populara. Biata de ea a fost dezamagita pt ca nu au mai lasat-o sa cante si a doua melodie. Acum sa spun si de ce nu au mai lasat-o. Ei au scris pe site-ul lor ca au voie sa cante doine , hore , balade sau sarbe nu au scris in nici o parte ca nu au voie sa cante 2 sarbe sau doua doine :|. Alexandra avea doar 2 melodi si anume 2 hore care ii placeau ei si pe care le canta foarte bine.  Dar juriul nu a lasat-o sa cante decat una si au spus ca nu are voie sa cante doua melodi de acelasi fel :| dar nu era precizat nicaeri chestia asta. Si pt asta a fost depunctata ( nesimtire ).
      Acum e acum  intrebarea e aceeasi a fost sau nu aranjat concursul???

      Si sa mai zic ceva de sfarsit... Colegi de la mn din clasa sunt neseriosi pt ca nu au venit sa o sustina pe colega noastra Denisa. Mycy si cu Alexandra au fost singurele care au sustinut-o cu adevarat pe Denisa in rest bate vantul. ( pe mn, Oana Parvu si Marius nu ne mai pun in calcul ).

Macar sa o sustine-ti si voi pe Denisa puteati. :|

Denisa locul 3 la populara
Ionut locul 4 la usoara
Alexandra nu a luat nimic din pacate:(
      

Views: 593 | Added by: zicoworld | Date: 2008-11-21 | Comments (3)

1.HERCULANE :ESTE O STATIUNE NASOALA DEOARECE CONDITIILE DE CAZARE SUNT JALNICE IAR 7 IZVOARE SA DESFINTAT DEOARECE PROPRIETARII S-AU CERTAT FIECARE AVAND CEVA IMPORTANT :RAS: . UNUL AVEA APA SI UNUL PAMANTUL DE SUB APA SI SINGURA BAIE DE TRATAMENT SUNT NIJTE STRANDURI IMPUTITE CU APA NESCHIMBATA.

2.PE LOCUL DOI SE AFLA BRASOVUL DEOARECE ESTE UN ORAS IMENS CU UN MOD DE SEMAFORISARE PROST DE BUBUIE ESTE APROAPE INPOSIBIL SA NU TE TAPESTI SI SA NU TRECI PE ROSU ;DRUMURILE CATRE TAMPA SUNT DEZASTROASE PLINE DE GROPI SI FOARTE INGUSTE;SERVICIILE HOTELELOR NU SUNT CHIAR CELE MAI BUNE DAR TOTUSI SUNT MAI BUNE DECAT LA HERCULANE;SI DIN ACEST PEISAJ NU PUTEAU LIPSI TEMPERATURI FOARTE SCAZUTE.

3.PE LOCUL TREI SE AFLA LITORALUL ROMANESC LA CARE AM DE REPROSAT DOAR DOUA LUCRURI:
-STAREA PLAJELOR
-SERVICIILE RESTAURANTELOR CARE LASA DE DORIT IN COMPARATIE CU ALTE LITORALE

SFAT NU VA DUCETI LA HERCULANE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTE CEL MAI ORIBIL LOC CA SA ITI PETRECI TIMPUL LIBER....NE PUNAND LA SOCOTEALA MIROSUL GROASNIC DE SULF SI APA APROAPE NEPOTABILA.

Views: 530 | Added by: zyz | Date: 2008-11-21 | Comments (8)



      Bai MISTER MIREA ADRIAN  cand mai minti si u minte frumos nu mai minti sa rada toti si sa afle toata scoala:)).
      Domnul Mirea elev in liceul C.N.E "Gheorghe Chitu" , in clasa a 10 A ( nu ma intrebati cu a ajuns in a 10 :)) ca nu stiu ) a inceput sa bage numai strambe si din alea mari :))

      Sa va spun una din cele mai mari strambe pe care le-a bagat :

           -pai baiatu lipseste 2 zile de la scoala si a 3 zi cand vine si el la scoala spune :
                     * nu am putut sa vin la scoala ca am fost paralizat
           -akum este intrebarea ce a avut paralizata si numai 2 zile:)) ???? eu nu comentez dar va las pe voi sa imi spuneti si mie ca poate eu nu inteleg si il rugam si pe el:)) daca vrea sa ni se alature:)).

           -sa va mai spun si cum am aflat ???
                     * hai sa va spun: -el i-a spus lui FOREST ( din clasa cu vedeta noastra la minciuni :)) si la scorneli ) ca a fost paralizat pentru 2 zile ( fara motiv:)) ... asa din senin si din cauza asta nu a venit la scoala ). Acum FOREST cand a aflat :) a aflat si jumate din scoala vestea cea mare si o sa mai afle :)) dar asta este ... trebuie sa avem si noi motiv de barfa pe blog:))

Acum il asteptam sa zica ceva despre acest incident cu minciuna:)) gogonata:D

              
Views: 577 | Added by: gabbby | Date: 2008-11-18 | Comments (4)



    Dupa ce am vazut ca nu va descurcati la povestit intamplari m-am candit sa schimb tema site-ului cu una mai amuzanta :D

    Acum mai am cam 2 sau 3 zile de lucru ca sa pun totul cum trebuie asa ca daca va mai apare cate-o eroare sau ceva de genu nu e nimic se mai intampla. Este pt ca eu lucrez la site si il mai scot cateodata din functiune.

    Don't worry it's ok :P

    O noua tema interesanta (de data asata ) :)) de discutat ve-ti mai avea sambata pana atunci numai bune si frumoase.
Views: 615 | Added by: zicoworld | Date: 2008-11-17 | Comments (0)



     Mai copii , adultii si bunicii ;)) ce faceti voi astazi ( sambata 15 noembrie 2008 ) ????



      Sa vedem cine este cel mai activ :D

Views: 561 | Added by: nebuniseaduna | Date: 2008-11-15 | Comments (0)



     Trebuie sa ii tragem la raspundere pe cei care au chiulit azi la dirigentie pt ca noi cei care am ramas, ne- a pus diriga sa facem curat in clasa :))

      Azi a fost o zi plictisitoare :)) pana ce ne-a ascultat la istorie si nu am stiut nimic inafara de cativa
si ma refer mai mult la norocosul de Bonciu care a luat 10:)). Mister Bonciu este cel mai bun la istorie din clasa. El stie mai multa istorie decat stie toata calasa la un loc. Hai sa trecem peste el ca iar intru in detalii:)) si nu e bine.
       
      Ce au mai facut "nebunii" de la noi din clasa ... au jucat "osu" :))  si au rupt-o pe Oana de spate:))

      Asta este tot:)) sau mai e ceva dar am uitat eu.



Views: 588 | Added by: zicoworld | Date: 2008-11-14 | Comments (2)



   Esti super tare Tiby plin de scoci din cap pana in picioare ;)) sper sa pun si filmuletul zilele astea sa il vedeti si voi;)) ca eu am ras pe saturate.

   Prima data a fost o gluma dar din gluma a ajuns mai rau.
   Cel mai mijto a fost cand a fost sa il eliberam , era sa il ardem cu bricheta si sa ii dam si foc ;))

   Totul se termina cu bn cand se cearta cineva :))

   Mai bn ca Gregorie nu se cearta nimeni cu Popa :| :)) Prost sa fii sa te iei la bataie cu PoPa , bietul copil nu are nici o vina ca e in clasa cu noi dar asta este.



Views: 495 | Added by: zicoworld | Date: 2008-11-12 | Comments (0)

« 1 2 3 4 »
Calendar
«  May 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Site friends
free counters
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0